Air Miles geeft klanten een maand langer de tijd om hun ‘oude’ Air Miles te gebruiken. Mensen kunnen tot 1 december hun Air Miles die ouder zijn dan vijf jaar inwisselen.

Het bedrijf dat de communicatie over de Air Miles doet, laat maandag weten dat daartoe is besloten omdat spaarders de afgelopen weken massaal hun punten wilden inwisselen.

Daardoor is het erg druk op de website en bij de klantenservice van Air Miles. Afgelopen weekend bleek de site instabiel te zijn geworden door de grote toeloop van klanten die hun spaarpunten wilden inwisselen.

In principe zouden op 1 november alle spaarpunten vervallen die klanten voor 1 november 2013 hebben verzameld. Zondag was de website de hele dag onbereikbaar.

Voor het weekend stond de teller nog op 1,8 miljard Air Miles die kunnen verlopen. Die spaarpunten zijn in bezit van 540.000 spaarders.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ‘s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

https://www.nu.nl/internet/5540687/klanten-krijgen-langer-tijd-oude-air-miles-in-wisselen.html