Streamer Carl Reimer is geschorst van het videoplatform Twitch en uit zijn e-sportsteam gezet nadat hij per ongeluk een pistool liet afgaan tijdens een livestream, schrijft BBC News vrijdag. “Ik heb de grootste fout van mijn leven gemaakt”, aldus Reimer.

Tijdens de livestream was Reimer het schietspel Call of Duty aan het spelen. Hij pauzeerde het spel om voor de grap met zijn pistool te zwaaien. Het leek erop dat hij de kogels uit zijn pistool haalde, maar er bleef één kogel zitten.

Het pistool ging vervolgens per ongeluk af. De kogel raakte een metalen kopje en doorboorde een computermonitor. Niemand raakte gewond.

Reimer maakt later in een video excuses. “Ik heb gisteravond mijn grootste fout van mijn hele leven gemaakt, en dat zou mijn leven kunnen verpesten”, zei hij. “Ik had iemand pijn kunnen doen, ik had mezelf pijn kunnen doen, ik had een van mijn dieren pijn kunnen doen. Dat is onvergeeflijk.”

Reimer is een populaire streamer op YouTube en Twitter en had meer dan 100.000 volgers op Amazons gamestreamingsdienst Twitch. Het is niet bekend voor hoe lang Reimer geschorst is.

Source