Geef die vrijdagmiddagborrel een extra impuls met de pubquiz van Alert Online. De vragen staan in het teken van digitale veiligheid. Denk aan: ‘Hoe veilig is een openbaar netwerk? Wat weet jij van malware? Hoe bewaar je je wachtwoorden veilig?’ Hoe sneller je het juiste antwoord geeft, hoe hoger je score. Welk team sprokkelt uiteindelijk de meeste punten bij elkaar en gaat met het prijzensetje naar huis?

Veiligheidstopics bespreekbaar maken

De gratis quiz wordt kant-en-klaar aangeleverd, inclusief handige achtergrondinformatie en extra vragen die je kan stellen. Je speelt mee tussen 1 en 31 oktober 2022 en aan het eind van de cybersecurity maand maakt Alert Online bekend welk bedrijf de quiz het best heeft gemaakt. Naast het wedstrijdelement is het ook een laagdrempelige manier om veiligheidstopics op de werkvloer bespreekbaar te maken.

Doe je mee?

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je in via veiliginternetten.nl en bekijk hieronder alvast de teaser. Alert Online heeft in het kader van de cybersecuritymaand deze pubquiz samengesteld. Bekijk het Overheidsbreed Cyberprogramma 2022.

Source