De OnePlus 8 Pro krijgt als enige ondersteuning voor draadloos laden en een scherm dat met 120 Hz ververst. Dat blijkt uit gelekte informatie van Ishan Agarwal, die vaker kloppende informatie over nog niet aangekondigde telefoons deelt.

Agarwal deelt specificaties van de reguliere OnePlus 8 en van de krachtigere OnePlus 8 Pro. De reguliere OnePlus 8 krijgt een 6,55-inchscherm met een ververssnelheid van 90 Hz, net als zijn voorganger.

De OnePlus 8 Pro krijgt een 6,78-inchscherm met 120 Hz. Dit zorgt ervoor dat beelden sneller verversen, waardoor alles soepeler moet ogen. Met name in games zou dat uitkomst bieden.

De OnPlus 8 moet nog via de kabel worden opgeladen, terwijl de Pro-versie ook ondersteuning krijgt voor draadloos laden. Ook heeft de Pro met vier cameralenzen één lens meer dan de reguliere OnePlus 8. De primaire camera is voorzien van een 48-megapixelsensor.

Verder blijkt uit de specificaties dat beide toestellen een Snapdragon 865-chip met 5G-ondersteuning krijgen. De telefoons komen naar verluidt in meerdere uitvoeringen: een model met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag en een model met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag.

Het is niet bekend wanneer OnePlus de telefoons op de markt brengt en tegen welke prijs. Doorgaans verschijnen de nieuwe toestellen van het bedrijf in het voorjaar.

Source