m&i partners

Online lunchsessie over ‘Innoveren en beheren in de overheid: een onmogelijke combinatie?’ op donderdag 27 mei. Tijdens deze sessie gaan wij met onder andere provincie Zuid-Holland en gemeente Velsen het gesprek aan over bimodaal sturen. Bent u er ook bij?

Beeld: Shutterstock

Bimodaal sturen: twee heel verschillende besturingsparadigma’s die nodig zijn om de digitale transformatie te ondersteunen. Voor het klassieke beheren van bestaande ICT zijn robuustheid en standaardisering sleutelwoorden. Maar als het gaat om innovatie vraagt de organisatie om flexibiliteit en maatwerk. Twee heel verschillende manieren van werken. Veel gemeenten zijn te klein om beheer en innovatie gescheiden te organiseren, en zullen in één afdeling of zelfs één functie een combinatie van beide moeten maken.

Datum: donderdag 27 mei
Tijd: 12:00 – 13:00 uur

In de online lunchsessie ‘Innoveren en beheren in de overheid: een onmogelijke combinatie?’ op donderdag 27 mei spreken we onder anderen met Nienke Blokker (manager bedrijfsvoering, gemeente Velsen) en Jacques Vroon (directeur I&A, provincie Zuid-Holland) over deze spagaat. Hoe stuur je op beide? Welke strategieën kun je hanteren en welke afwegingen worden hierin gemaakt? Mis het niet.

Aanmelden voor de lunchsessie

Source