Door Anoniem: Geen sociale controle?
Lazer toch op, heel nederland is gedekt door een waaier van whatsapp buurtgroepen netwerken en meer.
Heel nederland is ongeveer verenigd in een paar social media platforms.

Wat door de jonge blanke privacy voorvechters met gebrek aan besef van verandering als privacy inbreuk afgedaan wordt.
https://en.wikipedia.org/wiki/Privacy_regulation_theory een tekort dan wel overdaad schaadt. Wat de schade en gevolg is van het een of ander weet ik niet. Maar je geeft een aanwijzing.

Wat jij niet wil accepteren is dat de tradiotionele sociale coherenties niet meer het dominantst zijn naar groep en organisatievorm.
Daarnaast klopt dat gezwam over het dorp van vroeger ook al niet want dat dorp is niet alleen op het platteland te vinden, dat is er ook in de stad. De stad zelf, het centrum, de wijken of verdeeld per buurtkroeg, kerk, wijkcentrum of zelfs straat.

Mislukte kromme framing met selectief gekozen voorbeelden om het eigen verdwijnende ‘wereldbeeld’ maar te blijven voorzien van een legitimiteit die het niet meer heeft, simpel weg omdat alles altijd weer verandert.

Ik accepteer veranderingen als de enige constante met tijd. Wat niet acceptabel is, om dat als een vrijbrief tot asociaal gedrag manipulatie en meer van het slechte van de mens naar buiten te brengen.
Wat voorbeelden:
– [ur]https://www.bd.nl/tilburg/lastpakken-in-zwembad-stappegoor-waren-niet-te-temmen-dit-was-uitzonderlijk~a6cb15e6/[/url]
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/ambulancepersoneel-krijgt-kogel-en-steekwerende-vesten/

Een redelijke constante is dat de mens in essentie niet zo snel verandert (in tegenstelling tot wat je probeert te suggereren), een constante die door jou en de blokken maar al te graag verwrongen worden geframed alsof we allemaal van het stille soort white power soort hoort bij soort zijn.

Nee dus : mensen zijn juist een genetische hutspot ! (ontstaan door sociaal gedrag)

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/07/18/mensen-zijn-juist-een-genetische-hutspot-a1610511
https://nos.nl/artikel/2242255-de-wereldvreemde-uitspraken-van-minister-blok-tegen-het-licht.html

[/quote]Daar zijn de jonge asociale broeders die rondlopen meesters in om framing met selectieve verdraaingen te gebruiken.
Ik heb niets met huidskleur of genetische afstamming. Aangezien je zelf daarop zo sterk hamert heb ik het vermoeden met een voorbeeld uit die groep te maken te hebben. Gewoon ervaring en turven wie zich zo uitdrukken, geeft een beeld hoe de verhoudingen liggen.
Ah, duidelijker die laatste links verraden een Surinaamse achtergrond. Mist vermoedelijk de verzuilde maatschappij met alle spanningen en andere negatieve aspecten die hier speelden. Blind voor het dat en hypergevoelig voor het eigen.

Dat de hedendaagse (positieve) sociale vormen jou niet zinnen of zich onttrekken aan jouw blikveld is een heel ander probleem, vooral jouw probleem.
En dat valt niet te overrulen door hier keer op keer anderen badinerend te benaderen.
Helaas heeft de ai gebaseerde m.o.d.robot die vorm van sociale intelligentie niet om daar effectief op te acteren waardoor er eenzijdig gefilterd wordt en scheve percepties elke balans op dit forum worden ondersteund, worden vergroot en meestal niet weersproken.
Over sociale impact gesproken!

Dus je bedreigt anderen en vind die bedreigingen andermans probleem. Dat badinerend asociaal gedrag is wat me tegenstaat maar kennelijk mag daar niets van gezegd worden. Puberaal is een fase, bij sommigen gaat dat niet over.
Je hebt gemist wat sociaal gedrag en democratie inhoud,

Wat dat betreft heeft AI een veel grotere impact op onze sociale maatschappij, een onder werp dat schreeuwt om aandacht voordat het te laat is.

Ik heb geen problemen met veranderingen. Als je begrijpt hoe een en ander werkt en hoe je er nuttig gebruik van kan maken. Wat voorbeelden:
– De stoomtrein was ooit het grootte gevaar, bleek niets voor te stellen. Metro Tram ov het is niet meer weg te denken.
– Elektriciteit was het grootte gevaar, grote centrales met een onbekende kracht. Het bleek niets voor te stellen.
Verlichting en alle huishoudelijke apparatuur wie kan nog zonder.
Vergeet de wasmachine niet, ga eens kijkne hoe het vroeger moest.
– AI? De intelligentie lijkt uit de mense te verdwijnen dat is een grotere uitdaging.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Kunstmatige_intelligentie Je hebt: https://blogs.nvidia.com/blog/2016/07/29/whats-difference-artificial-intelligence-machine-learning-deep-learning-ai/ Deep learing zoals een kat herkennen is onderzoek van Google.
– Narrow Ai moet je zien als dat je met een fiets sneller gaat dan te voet.
– Machine Learning is praktisch het meest toepasbare. Het is al vrij oud,pas recent krijgt het meer aandacht. https://www.datasciencecentral.com/profiles/blogs/traditional-programming-versus-machine-learning-in-one-picture De ABS en veel andere handig techniekjes zijn er op gebaseerd. Het toepassen in administratieve systemen heeft wat extra randvoorwaarden. Kan er wel dieper op ingaan maar ik vermoed dat je niet voor verandering bent.